Strand in zicht!
Stacaravans te huur midden in de duinen
 

Ben je op zoek naar een heerlijke en betaalbare stacaravan aan zee midden in de duinen, op loopafstand van de haven op een gezellige camping aan zee? Wil je verblijven in een gloednieuwe sta caravan - van alle gemakken voorzien - met een heerlijke tuin? Boek dan nu bij ‘Strand in zicht’ stacaravan verhuur een van onze twee, stijlvol ingerichte, stacaravans.


Opa en oma mee? Met je zus en de kids kamperen? Met goede vrienden op pad maar toch een eigen plekje? Dan is stacaravan verhuur van Strandinzicht.nl de ideale plek voor jou! Strandinzicht.nl beschikt over vier moderne, gloednieuwe stacaravans die naast elkaar staan. Uiteraard kunnen de stacaravans ook ieder afzonderlijk geboekt worden.


‘Strand in zicht’ stacaravan verhuur ligt midden in de duinen, op loopafstand van het strand. Voor de kinderen is er een speeltuin en op de camping aan zee kunnen skelters en fietsen worden gehuurd. Maar wat dacht je van een bezoek aan de imposante zeesluizen, de visafslag, een bezoek aan het Forteiland en de hoge duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland? Daarnaast zijn er leuke musea in de buurt en de bedrijvige haven met verschillende gezellige visrestaurantjes, ligt om de hoek. Zin om te shoppen of een middagje naar de bioscoop als het wat frisser weer is? Kies dan een leuke stad als Haarlem of Alkmaar; het is niet ver rijden en er is van alles te doen. Maar het aller-, allerleukste is natuurlijk wel het fantastische strand van IJmuiden. Er is een breed uitgestrekt strand met gezellige strandtenten waar zowel gezinnen als verliefde stelletjes zich thuis voelen! Op het strand van IJmuiden bevindt zich bovendien het trampolinestrand (voor het maken van hoge salto’s en gewaagde sprongen!).

Voor de natuurgenieter is er variatie genoeg. De zuidpier is een goede plek voor het zien van zeevogels en er worden hier zelfs zeehonden gespot voor de kust! Op de pier is het ook prima (zee)vissen. De zee zit hier vol vis en wie weet vang je een lekker maaltje voor de BBQ!


De stacaravans staan op camping De Duindoorn, Badweg 40, 1976 BZ in IJmuiden.

Strandinzicht.nl; stacaravan verhuur

Welkom
OmgevingOmgeving_NL.html
InrichtingInrichting_NL.html
ActiviteitenActiviteiten_NL.html
PrijsPrijs_NL.html
ContactContact_NL.html